The Perfect Couple -sarja (2024)

                            


Netflixin sarjauutuus The Perfect Couple on murhamysteeri, joka perustuu Elin Hildebrandin samannimiseen romaaniin vuodelta 2018. Sarjan luoja Jenna Lamia ja ohjaaja Susanne Bier ovat saaneet mukaan nykyään jo ehkä liiankin tutun ja turvallisen Nicole Kidmanin, charmantin Liev Schreiberin, U2:n Bonon tyttären, kokeneen näyttelijättären Eve Hewsonin, lapsitähtenä uransa aloittaneen Dakota Fanningin ja 1980-luvulta lähtien näytelleen konkarin Michael Beachin. 

Amelia Sacks on menossa naimisiin rikkaan perheen pojan Benji Winburyn kanssa tämän vanhempien hulppeassa kodissa Nantucketissa. Morsian on lähtöisin vaatimattomammasta perheestä, mikä lievästi sanottuna närästää tulevaa snobianoppia.

Sulhasen perheen äiti, varsinainen kontrollifriikki ja perfektionisti Greer Garrison Winbury on kuuluisa kirjailija, jolle selviää häidenaattona, että aviomies Tag pettää häntä (taas). Täydellisenä parina pidetyt Winburyt eivät siten olekaan niin täydellisiä niin kuin ei muukaan perhe. Tärkeintä on pitää yllä ihanteellisen ökyelämän kulissia, hinnalla millä hyvänsä.

Hääpäivän aamuna morsian huomaa rannalla ruumiin, joka paljastuu hänen kaasokseen Merritt Monacoksi. Etsivä Nikki Henry ja poliisipäällikkö Dan Carter tutkivat murhatapausta, jonka myötä paljastuu lisää salaisuuksia ja petollisuutta. Mitä enemmän rahaa, sitä enemmän ongelmia pätee tässäkin tapauksessa.


The Perfect Couple on kuusiosainen minisarja, joka etenee jouhevasti ja on kaikin puolin toimiva ja huolella toteutettu kokonaisuus. Jaksot kestävät noin 42-63 minuuttia ja sisältöä riittää niin ettei katsoja pääse todellakaan tylsistymään ja vaikka hahmoja on useita, on vaivatonta pysyä kärryillä juonen käänteissä. Hahmoja rakennetaan riittävällä syvyydellä ja niin, että jokaisen motiivit selviävät tyydyttävällä tavalla. Tosin ihan sarjan loppu tuntuu liikaa takinkääntötempulta, joka ei ole uskottava. 

Sarjassa herkullisinta on seurata miten täydellinen julkisivu romahtaa ja ihmisten oikeat pyrkimykset paljastuvat. Nautin myös siitä, että mukaan on valittu tuntemattomampia näyttelijöitä, jotka tuovat uutta ja virkistävää energiaa mukanaan.

Tuottajaryhmä on varsin suuri ja mukana ovat muun muassa Nicole Kidman, sarjan luoja Lamia, ohjaaja Bier, kirjailija Hilderbrand ja menestynyt ohjaaja Shawn Levy (Deadpool & Wolverine, The Stranger Things). Eipä siis ihme, että sarja on niin sujuva ja mukaansa tempaava. 

Vaikka The Perfect Couple on aikamoista eliitin rahalla ja pinnallisilla ongelmilla retostelua, niin on se myös täydellisen koukuttavaa katsottavaa murhamysteerien ystäville.


                               ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

       Kuvat ja tiedot: imdb.com ja wikipedia.org

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

The Deliverance (2024)

Kahdesti kadotettu tytär (2024)

Mielensäpahoittajan rakkaustarina (2024)